Cursuri

Cosmetică

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de cosmetică, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Makeup

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de make-up, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Manichiură - pedichiură

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de manichiură-pedichiură, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Dermopigmentist

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de dermopigmentist, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Manichiură gel

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de stilist protezist unghii, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Tehnician maseur

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de tehnician maseur, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Coafură - Frizerie

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de coafură-frizerie, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

Îngrijire bătrâni la domiciliu

La STYLLIA CLASS beneficiezi de cursuri profesionale de îngrijire bătrâni la domiciliu, acreditate de către Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei.

La noi poţi plăti şi în rate!