Top Beneficii ale Masajului Facial

Despre Masaj

Masajul este o veche forma de sanatate, de vindecare, folosit de mii de ani, care acorda alinare durerilor, reda spiritul, aduce confortul, mareste energia si intinereste musculatura si pielea.

Astazi vom vorbi despre masajul facial, care este un tratament ce ajuta la mentinerea sanatatii si frumusetii pielii, dar si a incetinirii procesului de imbatranire. Alaturi de numeroasele beneficii oferite pielii, masajul facial ajuta la ameliorarea stresului, a congestiei sinusurilor, durerilor de cap si migrenelor. Sedintele regulate de masaj facial sunt recomandate pentru fermitatea si stralucirea pielii, minimizarea liniilor fine si a ridurilor, pentru hidratare si eliberarea tensiunii.

Masajul Facial

Masajul facial poate fi efectuat de catre un specialist in masaj, cosmetica, estetica sau se poate face si de alte persoane care nu sunt specializate.

Acest tip de masaj poate fi de sine statator si poate fi inclus intr-o experienta mai completa, care sa implice intreg corpul. La nivelul fetei exista multi nervi si puncte de presiune care transforma aceasta forma de masaj intr-un rasfat. Fie ca sunteti in cautarea unei modalitati de relaxare sau doriti sa evadati din rutina, pur si simplu, un masaj facial este recomandat pentru beneficiile sale asupra intregului organism.

Metodă de Relaxare

Masajul facial scade nivelul anxietatii si poate transforma o stare de spirit negativa intr-una pozitiva. De asemenea, poate contribui la ameliorarea anxietatii si dar si a stresului psihologic.

Stresul de zi cu zi duce la formarea tensiunii in muschi specifici. Liniile fruntii, cele dintre sprancene si de-a lungul buzelor pot fi relaxate si diminuate cu ajutorul masajul facial bland. Combinarea masajului cu o crema hidratanta ajuta la reducerea ridurilor si a uscaciunii pielii.

Un Plus de Sănătate

De asemenea, masajul facial poate folosit pentru infectiile sinusurilor, deoarece, acesta poate fi util in cazul ameliorarii simptomelor alergice. Acumularea de mucus la nivelul sinusurilor poate duce la presiune, inflamatie si dureri de cap. Inhalatiile cu aburi si masajul bland ajuta la eliminarea secretiilor, imbunatateste drenajul si evita congestia.

Sistemul limfatic joaca un rol important pentru starea generala de sanatate a organismului. Limfa este un lichid limpede care elimina toxinele din organism. Lipsa de miscare poate incetini sistemul limfatic si poate duce la acumularea de toxine. Prin eliminarea toxinelor din organism, inevitabil si tenul are de castigat.

Latest News