Patiser

Adrian Marin Maftei
Lector Bucătar

Cu o experiență de peste 10 ani, în domeniul culinar, Adrian deține o firmă de produse de patiserie și a făcut parte din echipa lui Raphael Beringer, chef premiat cu o stea Michelin.

Curs de cofetar-patiser

Tehnici Predate

CALIFICARE PATISER

  • rețete clasice și moderne

  • aluaturi diverse (franțuzesc, grecesc, foaia românească)

  • tips-uri pentru alegerea ingredientelor

  • antreuri clasice și în trend

Condiție de participare: absolvenți de învățământ general obligatoriu.

Orașe Curs

Cursul de patiser se desfășoară în Iaşi și în Suceava, cu practica la Centrul de Practică în Arta Culinară din Iași.

Preț Curs

Taxa cursului de patiser este de 4000 LEI (pentru toate orașele: Iaşi și Suceava)

Durată Curs

Durata cursului de patiser este de 3 luni (360 de ore)

Diplomele sunt însoțite de
anexa privind competențele profesionale dobândite.

Înscrie-te la curs

    centrul de practică în arta culinară

    Lasă-te inspirat!

    Centrul de Practică în Arta Culinară Styllia Class, din Iași, este locul în care se va desfășura practica pentru cursurile de Bucătar și Cofetar-Patiser.

    La acest proiect s-a lucrat mai bine de trei ani, dorind să îndeplinească necesitatea faptului că, de cele mai multe ori, cursanții trimiși la practică în bucătării de restaurante sau laboratoare de cofetărie, nu reușeau să dobândească suficientă experiență. Centrul nostru respectă cu strictețe circuitul unei bucătării de restaurant sau laborator de cofetărie, fiind utilat și dotat cu tot ce este necesar pentru o practică la standarde de top. Suntem singura școală de formare profesională cu laborator propriu, din această zonă a țării.

    Cursuri

    Cursuri
    Styllia Class