fbpx

Cofetar-Patiser

Curs cu diplomă acreditată la nivel naţional şi internaţional

Adrian Marin Maftei
Lector Bucătar

Cu o experiență de peste 10 ani, în domeniul culinar, Adrian deține o firmă de produse de patiserie și a făcut parte din echipa lui Raphael Beringer, chef premiat cu o stea Michelin.

Curs de cofetar-patiser

Tehnici Predate

CALIFICARE COFETAR

  • deserturi delicioase, reinterpretate de cofetari renumiți
  • torturi, creme, mousse-uri, înghețate, tarte și variante mini, choux-uri, ciocolate
  • variante de candy bar

CALIFICARE PATISER

  • rețete clasice și moderne

  • aluaturi diverse (franțuzesc, grecesc, foaia românească)

  • tips-uri pentru alegerea ingredientelor

  • antreuri clasice și în trend

Orașe Curs

Cursul de cofetar-patiser se desfășoară în Iaşi și în Suceava, cu practica la Centrul de Practică în Arta Culinară din Iași.

Preț Curs

Taxa cursului de cofetar-patiser este de 3000 LEI (pentru toate orașele: Iaşi și Suceava)

Diplomele sunt însoțite de
anexa privind competențele profesionale dobândite.

Contact

Styllia Class

Strada Vasile Lupu
nr. 23, et. 1, Iași

Înscrie-te la curs

centrul de practică în arta culinară

Lasă-te inspirat!

Centrul de Practică în Arta Culinară Styllia Class, din Iași, este locul în care se va desfășura practica pentru cursurile de Bucătar și Cofetar-Patiser.

La acest proiect s-a lucrat mai bine de trei ani, dorind să îndeplinească necesitatea faptului că, de cele mai multe ori, cursanții trimiși la practică în bucătării de restaurante sau laboratoare de cofetărie, nu reușeau să dobândească suficientă experiență. Centrul nostru respectă cu strictețe circuitul unei bucătării de restaurant sau laborator de cofetărie, fiind utilat și dotat cu tot ce este necesar pentru o practică la standarde de top. Suntem singura școală de formare profesională cu laborator propriu, din această zonă a țării.

Close Menu

Acest site web folosește cookie-uri, pentru a ne asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării, acceptați utilizarea cookie-urilor.