Cofetar-Patiser

Curs cu diplomă acreditată la nivel naţional şi internaţional

Adrian Marin Maftei
Lector Bucătar

Cu o experiență de peste 10 ani, în domeniul culinar, Adrian deține o firmă de produse de patiserie și face parte din echipa lui Raphael Beringer, chef premiat cu o stea Michelin.

Curs de cofetar-patiser

Tehnici Predate

CALIFICARE COFETAR

  • deserturi delicioase, reinterpretate de cofetari renumiți
  • torturi, creme, mousse-uri, înghețate, tarte și variante mini, choux-uri, ciocolate
  • variante de candy bar

CALIFICARE PATISER

  • rețete clasice și moderne

  • aluaturi diverse (franțuzesc, grecesc, foaia românească)

  • tips-uri pentru alegerea ingredientelor

  • antreuri clasice și în trend

Orașe Curs

Cursul de cofetar-patiser se desfășoară în următoarele orașe: Iaşi și în Suceava

Preț Curs

Taxa cursului de cofetar-patiser este de 3000 LEI (pentru toate orașele: Iaşi și Suceava)

Diplomele sunt însoțite de
anexa privind competențele profesionale dobândite.

Contact

Styllia Class

Strada Vasile Lupu
nr. 23, et. 1, Iași

Înscrie-te la curs

Close Menu

Acest site web folosește cookie-uri, pentru a ne asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării, acceptați utilizarea cookie-urilor.