Beneficiile Masajului Facial

Tratament și Prevenție

Obiceiul sănătos al tratamentului cosmetic însoțit de masajul facial executat de o cosmeticiană pricepută se reflectă întotdeauna pe chipul femeilor astfel că, pentru a avea un ten perfect, prezența de două ori pe lună la cabinetul cosmetic este regulă de aur. Și să nu uităm că și persoanele care nu au probleme cu tenul trebuie să își găsească o cosmeticiană la care să apeleze pentru tratamentele de întreținere.

Beneficiile Masajulului Facial

Masajul este o oază de relaxare într-o lume încordată. Masajul facial nu doar antrenează muşchii feţei, dar poate atenua şi ridurile. El face parte din arsenalul unei femei care vrea sa îmbătrânească frumos. Prin această îngrijire relaxantă, muşchii feţei îşi vor păstra pentru mult timp elasticitatea, expresivitatea şi tonicitatea. Fibra întinsă în urma maneverelor de masaj, nu numai că aduce aport de oxigen în țesuturi prin activarea circulației sângelui, dar reactivează producerea colagenului, substanță ce va umple zonele flasce.

Ajuta Nutritia

Pe lângă efectul său relaxant, masajul facial este important și pentru că ajută la transportul cremei sau al uleiului folosit în acest proces, ajutând foarte bine la hidratarea, hrănirea și stimularea straturilor superficiale și profunde ale pielii. Specialiştii mai numesc masajul  facial ‘’gimnastică pentru faţă, minte şi suflet’’. Dacă este executat corect, beneficiile sunt  extraordinare, vorbim despre calmare la nivelul feţei, întărirea musculaturii din zonă şi detensionarea întregului nostru corp.

Metodă de Relaxare

Până la 30 de ani, specialiştii cosmeticieni afirmă că, dacă totul este în regulă şi pielea este sănătoasă, masajul poate fi facut și o dată la două săptămâni, atunci când se face şi tratamentul facial.

 

Pentru doamnele cu o vârstă mai înaintată (după 50 de ani), cu pielea lăsată, riduri profunde și depuneri de țesut adipos în jurul gâtului, masajul cu ajutorul mișcărilor energice – efectuarea de 10 ori a fiecărei manevre este obligatorie pentru reușita masajului – trebuie efectuat minim o dată pe săptămână. Măștile bogate în vitamine trebuie să completeze procedeul.

Masajul Cosmetic

Bineînţeles că tratamentul  începe cu demachierea în profunzime a feţei cu ajutorul produselor speciale, în funcţie de tipul de ten. Apoi, cosmeticiana va alege o cremă specială pentru masaj şi va începe tratamentul, la început cu mişcări de relaxare care nu vor întinde pielea excesiv, după care va urma protocolul adaptat tenului pe care trebuie să îl trateze.

Tratament facial compus din curățare, masaj, hidratare, mască, cremă de final, durează între 40 – 70 de minute.

O zi minunată. Echipa STYLLIA.

masaj cosmetic fata styllia

Latest News

airbrush makeup styllia class

Ce este machiajul Airbrush?

Ce este machiajul Airbrush? Branduri Airbrush Câteva dintre numele remunite ce produc echipament şi produse speciale pentru tehnica Airbrush sunt: Dinair, Tempu, Kett, OCC .

Read More »