Dietă remarcabilă descoperită de o nutriţionistă din cadrul NASA

Dieta Peste Noapte

Există nenumărate diete care promit oamenilor că vor slăbi aproape instant, însă puţine dintre ele sunt recunoscute de către specialişti ca fiind sigure pentru sănătatea organismului.

Nutriţionista din cadrul NASA, cu o experienţă de peste 25 de ani în domeniu, a pus la punct o variantă care produce rezultate instante şi de durată. Dieta peste noapte’’, aşa cum este ea numită, pare să fie visul oricărei persoane care are probleme cu greutatea.

styllia-nutritionista-nasa-dieta

„Practic, această dietă este prima din lume care are la bază date medicale certe, iar cu ajutorul acesteia puteţi slăbi până la 900 de grame în prima noapte, 4 kilograme în prima săptămână şi veţi continua să slăbiţi în săptămânile următoare”, afirmă specialista.

Cei care ţin această dietă vor observa, după opt ore de somn, că au slăbit aproape un kilogram. Somnul eficient în fiecare noapte face ca senzaţia de foame să dispară. Practic, un somn neodihnitor stimulează secretarea hormonului asociat foamei.

styllia-class-dieta-nasa-iasi

Cum funcționează

Dieta începe cu o zi în care sunt consumate doar shake-uri lichide cu proteine, lucru ce are ca scop accelerarea metabolismului peste noapte și care duce la slăbirea unui kilogram până a doua zi dimineaţa. În următoarele şase zile, este încurajată o dietă bogată în proteine, pentru a menţine corpul în modul de ardere a grăsimilor”.

Şi mai interesant este faptul că în aceste şase zile niciun aliment nu este interzis, legumele şi fructele fiind permise în cantităţi nelimitate pentru a combate senzaţia de foame. În aceste şase zile vor fi date jos alte 4 kilograme, pentru un total de 5 kilograme slăbite într-o săptămână. Apoi, ciclul este reluat.

Părerile Specialiștilor

Bineînţeles că sunt şi sceptici în ceea ce priveşte această dietă, mai ales pentru că aceasta nu solicită niciun fel de activitate fizică. Aceştia afirmă că, pentru a da jos un kilogram de grăsime peste noapte, ar trebui să arzi aproximativ 6000 de calorii, iar acest lucru nu se poate face doar dormind.

Specialista NASA este de acord până într-un punct, însă tot ea susţine că primul kilogram slăbit în primele 24 de ore ar consta în apa din organism şi nu din grăsime, afirmând că acest prim pas încurajează oamenii să continue dieta bogată în proteine şi să slăbească, impulsul pornind de la creier.

Nutriţionista care a propus această dietă se numeşte Caroline Apovian şi este un fost consultat al NASA pe teme de nutriţie. Aceasta a lansat o nouă carte, intitulată The Overnight Diet: The Proven Plan for Fast, Permanent Weight Loss”, în care detaliază modul în care oamenii pot slăbi peste noapte.

styllia-nutritionista-nasa-dieta-iasi

Latest News