Curs de bucătărie mediteraneană – 3 zile - 600 LEI


Dacă până acum nu le cumpărai pentru nu știai să le gătești, a venit momentul acestui așteptat curs – preparate din scoici, creveți, caracatiță, calamar și diferiți pești oceanici, îmbinate în meniuri ispititoare care nu îngrașă, dar îți satisfac pofta de gurmand. 100% hands on!
Curs Bucătarul de acasă – 5 zile - 800 LEI





Ești la birou toată ziua și acasă figiderul este gol? Vrei să scapi de tirania fast food-ului? Preparate din bucataria contemporană și modernă cu puține grăsimi și aport caloric redus, echilibrate între carbohidrați, grăsimi și proteine și cu gust aromat – preparate pe baza de carne, pește, legume, meniuri zilnice, rețete pentru toată săptămâna, pregătite în mai puțin de o jumătate de oră. Bonus 5 deserturi simple pentru oaspeții tăi. 100% hands on!
Preparate din pește – 1 zi – 350 LEI



Un curs must-have pentru toți iubitorii de pește – dorada, lup de mare, somon, ton, păstrăv din care se vor pregăti supe creme, ciorbă, feluri principale (cu sosuri) prin tehnica gătirii la cuptor, grătar, plită. 100% hands on!
Curs de preparate din carne – 1 zi – 400 LEI



De acum, să gătești un piept de rață sau o pulpă suculentă la perfecție, să prepari 5 feluri dintr-un mușchi de vită, să gătești cu carne de curcan, miel și iepure, nu mai pare un hobby destinat exlusiv chef-ilor. Și tu poți deveni unul dintre ei. Bonus, un preparat din bucataria rusească. 100% hands on!
Curs de paste și rizotto-uri – 2 zile – 400 LEI



Rizotto cu carne, cu legume, cu ragu, cu verdețuri, paste de casă și umpluturi diverse te așteaptă să le descoperi în acest curs intens, provocator, plin de culoare și gust. 100% hands on!
Curs de preparate pentru copii – 1 zi – 300 LEI


Cea mai mare provocare pe care o are o mamă este atunci când începe diversificarea mâncării celor mici. Cursul te învață să gătești fără E-uri, fără conservanți, fără adaos inutil de zahăr sau de sare. Învață să gătești supe creme, meniul zilei, salamuri de casă, deserturi și copilul tău va fi cel mai fericit! 100% hands on!
Curs de mese aniversare – 1 zi – 400 LEI




Îți vin pe neașteptate musafiri și nu știi cu ce să începi? Urmează o aniversare în familie și nu ai idee ce să pregătești? Vrei să îți impresionezi rudele cu un preparat inedit? Vrei să cunoști secretele platourilor? Dacă ai răspuns „DA” la oricare dintre aceste întrebări, atunci acest curs este pentru tine. 100% hands on!
Curs de Bucătar Calificare - 5 luni – 2500 LEI




- terine calde și reci
- gustări calde și reci
- preparate din carne de porc, rață, vită, iepure, miel, berbecuț
- preparate din legume, orez, ouă, paste făinoase cu specific mediteranean
- preparate lichide
- preparate dulci (tarte, tort Medovik și Napoleon, plăcinte Filo, lava cake, cheese cake, canoli)
- fondurile glace
- preparate din pește și fructe de mare
- realizarea aluaturilor de bază (pizza, pâine cu maia)
- prepararea salatelor din legume crude/fierte, cu și fără adaos de carne, crutoane etc.
- prepararea sosurilor (brun, remoulad, tartar, alb, din vin, din cognac, reducții, sos de vișine, sos de ceapă caramelizată, sos de soia cu miere etc.)
Curs Bonjour Eclair! – 1 zi – 350 LEI



Oricât de ușor ar părea, cojile de eclair sunt de multe ori o provocare. Eclair cu vanilie, cu ciocolată, Paris Brest, Craquelin, choux-uri, creme, mousse-uri, glazuri clasice și moderne, decoruri care înnobilează aspectul desertului, iată ce te așteaptă la acest curs. 100% hands on!
Curs Bonjour Chocolat! – 1 zi – 350 LEI







O zi dedicată cicolatei și faimoaselor praline belgiene cu umpluturi divine! Vei învăța cum se temperează ciocolata prin tehnica seeding, pregătirea formelor de policarbonat, colorarea formelor și vopsirea cu aerograful, prepararea diferitelor tipuri de ganache. Vei face praline simple și umplute cu ganache, tablete de ciocolată și alte surprize. 100% hands on!
Curs Nouvelle Confiserie – 1 săptămână – 1500 LEI








Cursul este dedicat celor care doresc să se familiarizeze cu noile tehnici de cofetărie.
Vei învăța cheesecake-uri în fome moderne, choux-uri craquelin speculoos, macarons, tarte și quiche-uri, clasic, dar nu clasic (savarine și amandine în formula modernizată). 100% hands on!
Cakes Entremet și mini cakes – 1 zi – 400 LEI



Curs dedicat deserturilor servite între mese, ce combină mai multe texturi (3-4 gusturi diferite), decorate minimalist, cu mousse-uri și creme, cu blaturi crocante și umede, inserții de jeleuri sau cremeax-uri. 100% hands on!
Și copiii fac dulciuri! – 1 zi – 200 LEI


Curs de cofetărie pentru juniori, cu ocazia zilei de 1 Iunie. Biscuiți cu ciocolată și crocant de fistic, creme pentru tarte, pandișpan cu lămâie și vanilie, mini tort cu lămâie și cocos, ciocolată! Participarea părinților este obligatorie!
Curs de cofetar – patiser calificare – 5 luni – 2500 LEI


- Teoria materiilor prime din cofetărie
- Tehnici de decor de bază (duiuri de diferite dimensiuni, flori din buttercream, etc.)
- Tehnica celor trei tipuri de bezea și folosirea lor (franțuzească, italiană, elvețiană – Tortul Vânt Spaniol și rulada din bezea)
- Poșarea, coacerea și confierea.
- Old but not old – Savarine și Amandine.
- Tehnica aluaturilor dospite cu și fără maia și folosirea lor (pâinea ungurească, pâinea integrală, aluatul de cozonac cu maia opărită)
- Tehnica aluatului fraged și folosirea lui (tarte dulci și sărate, quiche-uri, cornulețe, biscuiți)
- Tehnica foilor filo. Plăcinte cu cartofi, varză, mere, dovleac, brânză cu mărar, vișine.
- Tehnica aluatului opărit și folosirea lui (eclair, choux și craquelin)
- Semipreparate folosite in cofetărie. Creme. Diferențe și combinații. Tipuri de creme și la ce desert se folosesc.
- Blaturi de tort. Copturi în foi subțiri sau blat spongios (tort Medovik, Napoleon, Red Velvet, cu ciocolată, Lemon Coconut Cake, etc)
- Entremet. Blat Joconde.
- Macarons.
- Introducere în ciocolaterie.
- Tehnologia produselor de gelaterie. Înghețata.