Slăbește, Relaxându-te

Slăbeşte considerabil folosind această metodă de relaxare

Ştim cu toţii că acumularea kilograme în plus, pe lângă faptul că sunt inestetice, reprezintă şi un pericol real asupra sănătăţii noastre.

Grăsimea se poate depozita pe orice zonă a corpului, aducând cu sine probleme de sănătate, precum: dureri de cap, sforăit, probleme de respiraţie, afecţiuni cardiace sau afecţiuni articulare.

Când vine vorba despre această veşnică problemă a kilogramelor acumulate în plus, pentru a scăpa de ele este nevoie, în general, de multă mişcare şi de o atenţie sporită în ceea ce priveşte alimentaţia zilnică.

O baie caldă vs. o plimbare de 30 de minute

Fiecare persoană cu probleme de greutate s-a gandit cel puţin o dată, cum ar fi oare să poţi să slăbeşti şi în acelaşi timp să te şi relaxezi.

Iată că acest lucru se poate, iar descoperirea a fost facută datorită unor cercetători care au demonstrat, în urma unui studiu, că  o baie caldă te ajută să arzi, în medie, 126 de calorii, echivalentul unei plimbări de 30 de minute.

Încălzirea pasivă sporește arderea caloriilor

Explicaţia constă în faptul că încălzirea pasivă, cum ar fi timpul petrecut într-o cadă cu apă caldă, sporeşte rata de ardere a caloriilor. Important este ca temperatura apei să fie de aproximativ 40˚C.

Avantaje

Interesant este că o baie caldă ajută şi la scăderea cu 10% a nivelului maxim de glucoză din sânge, ceea ce poate oferi avantaje în prevenirea apariţiei diabetului, spun cercetătorii.

Latest News