Tunsori moderne care îţi vor
întineri chipul

Pregătită de Schimbare?

Felul în care te tunzi este foarte important în ceea ce priveşte înfăţişarea. Există nenumărate tipuri de tunsori, însă trebuie să ştii care ţi se potriveşte şi care dintre ele are capacitatea de a te întineri.
În articolul de astăzi, iţi vom oferi câteva sugestii care, potrivit hairstiliştilor, sunt nu doar moderne, ci au avantajul că iţi vor da impresia, atât ţie, cât şi celor din jur, că eşti mai tânără cu caţiva ani.
Iată câteva dintre coafurile moderne care, cu siguranţă, te vor face să arăţi minunat şi mult mai tânără:

styllia-class-coafura-botosani

Poartă şuviţe lungi

Datorită dispunerii lor verticale, şuviţele lungi îţi vor alungi forma feţei. Trebuie să ai grijă să nu fie prea scurte şi nici prea voluminioase, deoarece, în această situaţie, vei obţine exact opusul a ceea ce îți dorești. Şuviţele creţe pot scurta lungimea considerabil, aşa că trebuie să ai mare grijă la lungimea lor. Ca şi dimensiune, şuviţele trebuie să fie undeva între lobul urechii şi umeri. Cum se întâmplă şi în cazul hainelor, lungimea şi textura pot influenţa ţinuta.

styllia-class-coafura-suceava

Poţi alege bobul lung

Sunt multe femei care preferă extremele. Ori aleg să poarte părul lung, ori îl preferă scurt. Există însă varianta de mijloc, părul mediu, care oferă destule posibilităţi pentru aranjarea sa. Tunsoarea cea mai potrivită, în acest sens, este părul până la umeri. Este suficient de lung pentru a-l prinde într-o coadă de cal şi destul de scurt pentru a-ţi da o alură sexy. Îl poţi purta fie drept, fie uşor ondulat, însă întotdeauna dă-i puţină strălucire cu ajutorul unui spray de par.

Încearcă buclele

Cu ajutorul buclelor lejere, fluide, poţi realiza un echilibru perfect între o coafură rebelă şi una foarte bine conturată. Onduleurile largi, şuviţate, astfel încât să cadă natural, dând greutate părului, îţi asigură un plus de versatilitate, transformând această tunsoare într-una perfectă pentru întâlnirile office, dar şi pentru ieşirile de seară în club. Ondulatorul de păr este perfect pentru a obţine o astfel de coafură. Când ai scos şuviţele de pe acesta, aplică puţină ceară sau gel fixator.

Bretonul oferă
un aer tineresc

Bretonul reprezintă o altă variantă excelentă pentru femeile care doresc o schimbare radicală de look. Spre exemplu, bretonul lung, franjurat, tăiat uşor în diagonală, este măgulitor pentru chip. Iţi conferă un aer jucăuş, foarte tineresc. Plimbă suviţele bretonului dintr-o parte în alta, în timp ce îți usuci părul cu feonul. În felul acesta, vei obține un aspect ușor dezordonat, adolescentin.

styllia-coafor-suceava

Latest News