Venele varicoase îţi umbresc frumuseţea picioarelor? Scapă de ele într-un mod natural!

Venele Varicoase

Venele varicoase nu îţi pun viaţa în pericol, însă sunt inestetice şi îţi pot provoca disconfort, prin senzaţia de picioare grele, umflate, ori dureroase. Pentru unele femei, acest aspect este chiar unul delicat, deoarece aceste vene umbresc frumuseţea picioarelor, creându-i persoanei în cauză anumite complexe, care îi perturbă viaţa.

styllia-iasi-vene-varice

Posibile Cauze

Statisticile spun că aproximativ jumătate dintre oamenii de vârstă mijlocie au o formă oarecare de vene varicoase, însă nici persoanele tinere nu sunt ferite de această problemă inestetică. Dieta defectuoasă, lipsa de activitate fizica şi obezitatea pot împovăra venele, în timp ce femeile însărcinate sau cele care au dezechilibre hormonale sunt mult mai susceptibile la această afecţiune.

Factori de Risc

Alţi factori de risc includ slăbiciunea genetică a venelor sau a valvelor acestora, bolile de ficat, deficienţele nutritive, statul în scaun sau statul în picioare timp îndelungat. Aceste vene inestetice pot fi eliminate pe cale medicală, dar şi pe cale naturală.

Soluții

Iată câteva ingrediente care, amestecate, ne pot scăpa de venele varicoase:

Ai nevoie de câţiva căţei de usturoi pisaţi, o jumătate de pahar de suc de portocale şi o linguriţă de ulei de măsline.

Amestecă aceste ingrediente şi lasă mixtura să stea la rece preţ de 12 ore înainte de a o folosi. Aplică apoi mixtura cu mişcări circulare, masând până când este absorbită în piele. Înfăşoară apoi zona cu pricina cu un prosop cald şi ţine-o aşa preţ de un sfert de oră. Repetă procedura zilnic, sau chiar de două ori pe zi dacă timpul îţi permite. Vei observa estomparea venelor varicoase încă din primele zile de tratament.

styllia-iasi-vene-varicoase-tratament

Aticol preluat după www.greatthingsfirst.com.

Latest News